logo
RNTV Live

Păcălit în zona Pieţei Centrale din Câmpina de un bărbat din Chiojdeanca

sursă foto https://www.airbnb.com/
Mihai Constantinescu

Păcălit în zona Pieţei Centrale din Câmpina de un bărbat din Chiojdeanca. Totul s-a petrecut pe 24 august. În uiua respectivă, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat domiciliat în comuna Cocorăștii Mislii, despre faptul că, în jurul orei 13:30, în timp ce se afla în zona Pieței Centrale din municipiul Câmpina, un bărbat i-ar fi solicitat suma de 500 de lei sub pretextul că este o veche cunoștință și are de achitat o datorie. Pentru restituirea sumei împrumutate, cei doi bărbați ar fi trebuit să se întâlnească ulterior într-un loc stabilit, însă, persoana bănuită de comiterea faptei nu a mai revenit.

În urma cercetărilor efectuate, ieri, 14 septembrie polițiștii au reușit identificarea persoanei respective. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Chiojdeanca.

Tot ieri, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/mai-multi-angajati-rosal-fac-greva/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor