logo
RNTV Live

Otravă ținută ilegal la Câmpina. Cum au intervenit polițiștii

TOXIC SUBSTANTE
rnews

Substanțe periculoase descoperite de polițiști

Un control realizat de către polițiștii cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat, pe raza municipiului Câmpina a scos la iveală o serie de neregului.

MAi multe societăți au fost amendate pentru că nu respectau legislația valabilă epntru depozitarea substanțelor periculoase.

Astfel, la una dintre societățile verificate, polițiștii au identificat 5 kg produse de protecție a plantelor, agentul economic nefiind autorizat să le comercializeze.

La un alt agent economic, au fost identificate produse raticide neconforme, acestea neavând inscripții în limba română, în cantitate totală de 360 g, precum și 172 kg regulator de creștere a plantelor, ambalat de către administratorul societății în pungi din plastic, fapta respectivă constituind contravenția de comercializare de produse de protecție a plantelor în ambalaje neautorizate.

De asemenea, la al treilea agent economic controlat, au fost identificați trei recipienți, în cantitate totată de 1 litru, conținând regulatori de creștere, cu termenul de valabilitate expirat.

Toate produsele anterior menționate, în cantitate totală de 178,360 kg, au fost indisponibilizate în vederea efectuării de verificări, urmând a fi aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare de 19.500 lei.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor