Traficul feroviar pe Valea Prahovei se desfășoară în condiții normale/UPDATE

cel mai verde complex reziential

Traficul feroviar pe Valea Prahovei se desfășoară în condiții normale. Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, traficul feroviar pe Valea Prahovei se desfășoară la această oră în condiții normale de trafic.
 
Circulația trenurilor pe Valea Prahovei a fost oprită temporar în cursul acestei dimineți, timp de aproximativ o oră. De la 04.45 la 05.53, între stațiile Azuga și Bușteni, pe firul I, circulația a fost oprită din cauza unui incendiu care a izbucnit la un vagon cisternă din compunerea unui tren privat de marfă. 

Pentru a facilita accesul echipelor de intervenție ale ISU Prahova, în vederea stingerii incendiului, personalul feroviar a întrerupt imediat alimentarea cu energie electrică a liniei de contact . Au restricționat circulația a 5 trenuri de călători – IR 1642, R 3002, R 3014, R 3023 și 16.030 -, acestea fiind oprite temporar în gările Predeal, Azuga și Sinaia.
 
La ora 05.53 circulația trenurilor între stațiile Azuga și Bușteni a fost reluată în condiții de siguranță pe firul II, iar pe firul I începând cu ora 08.45. 

cel mai verde complex reziential

În urma acestui incident feroviar, cele 5 trenuri de călători, oprite temporar în intervalul orar necesar stingerii incendiului și retragerii garniturii de marfă în stația Bușteni. Vor ajunge la destinație cu întârzieri cuprinse între 60 și 15 minute.

Vezi și https://republikanews.ro/inspectorii-itm-prahova…/

Vezi și https://republikanews.ro/metoda-prin-care-mai-multe…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here