logo
RNTV Live

Organizaţia Prahova a Partidului Naţional Liberal atacă decizia de înfiinţarea a noii alianţe

alegeri pnl
Mihai Constantinescu

Organizaţia Prahova a Partidului Naţional Liberal consideră că înfiinţarea alianţei electorale PSD – ProRomânia – PPUSL în perspectiva alegerilor locale din 27 septembrie reprezintă o tentativă disperată şi ruşinoasă a social-democraţilor de a-şi ascunde propriul brand politic în spatele unei noi construcţii de paie. Cu siguranţă, prahovenii nu se vor lăsa păcăliţi şi îi vor sancţiona la urne pe PSD-iştii deghizaţi pentru tot răul făcut judeţului în ultimii 12 ani, pentru pagubele produse în România în ultimii 8 ani, dar şi pentru această încercare de a-i induce cetățenii în eroare cu aşa-zisa „Alianţă pentru Prahova”.

PNL constată lipsa de principii şi dubla măsură aplicată de PSD în problematica desemnării candidatului pentru funcţia de primar al Municipiului Ploieşti. În momentul în care s-a înscris în ProRomânia, actualul viceprimar al Ploieştiului, Cristian Mihai Ganea, era ameninţat cu înlăturarea din funcţie şi catalogat drept „trădător”. Nici n-au sfârşit bine să sfinţească locul şi să dea cu tămâie după plecarea lui Cristian Ganea la ProRomânia, că, în tentativa de a-și construi o acoperire în fața alegătorilor, PSD a decis să îl pună pe acelaşi Ganea candidat la Primăria Ploieşti.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor