logo
RNTV Live

Cristian Ganea neagă că ar fi propus ca Daniel Dumitru să capete drept de semntură pentru arhitect șef al orașului

IMG-20160922-WA0019
rnews

Scandal în toată regula după ce o publicație online ar fi publicat că Rita Neagu a fost eliberata din funcția de Director al Direcției de Urbanism Ploiești. Mai mult, se menționează că, la propunerea viceprimarului Cristian Ganea, ar fi fost numit în locul doamnei Neagu, Daniel Dumitru, șef serviciu la urbanism. Contactat telefonic, Cristian Ganea a declarat : ”Nu am făcut nici o propunere și nici nu știu prea multe despre acest domn. Este o minciună!”

Și primarul Adrian Dobre a dezmințit zvonurile. ”Nu a fost schimbată din funcție doamna Neagu, este tot director la urbanism. În schimb, domnului Daniel Dumitru i s-a dat drept de semnătură pentru arhitect șef. Și asta pentru că trebuie să fii de specialitate ca să semnezi. Nu a fost propunerea nimănui, cu atât mai puțin a domnului viceprimar Ganea. Nu are nici un amestec”, ne-a declarat Adrian Dobre.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor