logo
RNTV Live

OPOZIȚIE LA CONTRACTAREA UNUI CREDIT DE CONSILIUL JUDEȚEAN PRAHOVA

Dumitrescu Vlad

Consiliul Judeţean Prahova a actualizat lista obiectivelor de investiţii care vor fi finanțate din creditul bancar de 300 de milioane de lei dorit de conducerea instituţiei. Pe lista au fost introduse proiectele pentru şoselele de centură ale oraşelor Comarnic, Buşteni şi Azuga. Reprezentanții PSD din legislativul județean nu au dorit nici de această dată să participe la vot, iar consilierii Prahova în Acțiune s-au abținut.

Reprezentanții legislativului județean au introdus  în lista cu investiții care urmează să fie finanțate din creditul bancar de 300 milioane lei şi cele două proiecte de pe Valea Prahovei, unul pentru Comarnic, celălalt pentru Azuga-Buşteni, încadrate ca legături de acces pentru viitoarea autostradă A3. Pentru fiecare proiect în parte sunt prevăzute câte 50 de milioane de lei.

Singurii care s-au opus și de această data contractării creditului au fost consilierii PSD Prahova.

Creditul ar urma să fie folosit pentru acoperirea cofinanţărilor care îi revin Consiliului Judeţean la aceste proiecte şi pentru a asigura plata la timp a constructorilor şi evitarea eventualelor blocaje cu decontările la nivelul autorităţilor de management.

În ciuda opoziției celor de la PSD și Prahova în Acțiune, proiectul a fost validat cu 28 de voturi pentru.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor