logo
RNTV Live

Iulian Dumitrescu: În curând, primele 7 săli moderne de operații de la Spitalul Județean vor fi gata

sali_opratie
Dumitrescu Vlad

Secția de Chirurgie de la Spitalul Județean Ploiești se transformă într-una dintre cele mai moderne din țară!

”În curând, primele 7 săli moderne de operații de la Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Andreoiu“ din Ploiești vor fi gata, iar prahovenii vor beneficia de servicii medicale de ultimă generație, în condiții de maximă siguranță”, a anunțat Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, pe pagina personală de Facebook.

Blocul operator al Spitalului Județean Ploiești nu a beneficiat de-a lungul timpului de lucrări de modernizare și dotare care să îl mențină la nivelul normelor și exigențelor prevăzute de legislația în vigoare.

Dotarea sălilor de operatie era uzată fizic și moral și nu corespundea cerințelor actuale specifice. De altfel, nivelul de finisare și menajare a încăperilor nu corespundea cerințelor actuale privind asigurarea și menținerea mediului de curățenie specific.

Lucrările de intervenție propuse s-au înscriu în strategia de reabilitare și modernizare a sistemului medical de specialitate. Documentația care a stat la baza investiției viza îmbunătațirea actului medical și a standardelor de calitate și eficiență existente în spitalele similare din Comunitatea Europeană.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor