logo
RNTV Live

Omul sfinţeşte locul. O primăriţă din Prahova demonstrează că se pot face investiţii în orice condiţii/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Omul sfinţeşte locul. O primăriţă din Prahova demonstrează că se pot face investiţii în orice condiţii.

Conducerea Primăriei Berceni a pregătit un buget de investiții pentru anul acesta bazat în special pe fonduri europene și guvernamentale. Potrivit primarului Cosmina Pandele, printre investiții se numără crearea de noi piste pentru biciclete, modernizarea drumurilor dar și eficientizare energetică a multor unități de învățământ. De reamintit este și faptul că în vara Berceniul va inagura și complexul sportiv. Este, probabil, cel mai obiectiv de investiții de acest gen existent într-o comună din Prahova.

Omul sfinţeşte locul

Noi piste pentru biciclete, modernizarea drumurilor și eficientizarea energetică a mai multor unități de învățământ. Aceste sunt doar o parte dintre obiectivele de investiții pe care conducerea primăriei Berceni și le-a propus să le implementeze în acest an.  Potrivit primarului Cosmina Pandele acestea vor fi realizate atât cu fonduri europene, cât și guvernamnetale.

De altfel, locuitorii din Berceni se pot lăuda că în localitatea lor va exista probabil cel mai mare complex sportiv existent într-o comună din Prahova.  Finanțat prin programul lansat de Compania Națională de Investiții, centrul sportiv, care va conține, printre altele, o sală de badminton omologată la nivel internațional și un teren sintetic de fotbal va fi gata în vara acestui an.

Complexul sportiv este format dintr-o sală de sport omologată pentru competiții de badminton, un teren de fotbal, terenuri multi-sport plus un centru de recuperare sportivă.

Valoarea inițială a investiției a fost de 5 milioane euro. Din cauza scumpirilor, sumele alocate de CNI vor fi majorate. Conducerea Primăriei Berceni speră ca investiția să fie finalizată în vara acestui an.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/nenorocirea-de-la-hala-din…/

Pentru mai mulze ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor