logo
RNTV Live

Om de afaceri ameninţat de Sebastian Ghiţă: “În prima lună de la deschidere, RTV a avut 5-6 atacuri la adresa firmei mele!”

ghita
rnews

Apar mărturii şocante împotriva lui Sebastian Ghiţă. Omul de afaceri Theodor Berna, patronul şi administratorul firmei de construcţii Tehnologica Radion, a declarat astăzi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că în anul 2011 fostul deputat Sebastian Ghiţă i-a cerut să sponsorizeze Realitatea TV cu suma de 500.000 de euro, pentru ca firma lui să nu mai fie atacată pe postul de televiziune.

Theodor Berna a fost audiat la instanţa supremă, în calitate de parte vătămată, în dosarul în care Sebastian Ghiţă este judecat alături de foşti şefi din poliţie şi parchete din Prahova. Berna este cel care l-a denunţat la DNA pe Ghiţă.

“În primăvara anului 2011 un prieten mi-a spus că insistă cineva să mă vadă. A insistat să îmi facă legătura cu Ghiţă, că ar fi în interesul meu. Nu am cerut detalii. Am acceptat. M-am întâlnit cu Ghiţă la sediul firmei mele, în primăvara anului 2011. Am lăsat vorbă la secretară că vine Ghiţă. Când a venit, l-a adus la mine în birou. A intrat şi mi-a spus că, dacă nu vreau să am probleme cu firma, să închei un contract de sponsorizare de 500.000 de euro cu postul Realitatea TV.

În fapt, a fost un contract cu Asesoft (n.r. firmă deţinută de Ghiţă). Înainte de a încheia contractul de sponsorizare, au mai existat la postul Realitatea TV materiale ce conţineau diverse atacuri la Tehnologica Radion, însă la acel moment nu am luat niciun fel de atitudine. La acel moment, nu m-am gândit că sunt acţiunile lui Ghiţă, ci ale unei firme concurente care doreşte să mă discrediteze. Abia în 2011, când m-am întâlnit cu Ghiţă, acesta mi-a spus că e bine să închei acest contract pentru binele meu şi al societăţii. Discuţia pe această temă s-a derulat de o aşa manieră, încât Ghiţă a dat de înţeles că, dacă nu închei contractul, atacurile o să se intensifice”, a spus Theodor Berna.

citeste în continuare:http://www.stiripesurse.ro/ce-a-dezvaluit-un-milionar-in-fata-judecatorilor-despre-sebastian-ghita—foto_1189953.html

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor