logo
RNTV Live

Oferte de Paște 2022 pe Valea Prahovei. Cât ne costă

copii paste valea 2
Theo Tănăsescu

Oferte de Paște 2022 pe Valea Prahovei. Cât ne costă.

Pentru că a mai rămas puțin timp până la debutul sărbătorilor pascale, APDT Prahova vine în întâmpinarea turiștilor cu ofertele membrilor ei pentru sejururile de Paște 2022 astfel:
 
Un hotel de trei stele din Sinaia are urmatoarele servicii incluse in oferta petru Paște 2022 (21-25 aprilie): Cazare pentru 3 nopti  la 1480 Ron in camera dubla standard,  sau pentru  4  nopti la 1840 Ron cu mic dejun inclus. Intampinare in noaptea de Inviere cu produse traditonale. Pranz Festiv de Paste cu Open Bar si muzica DJ. Conexiune internet Wi-Fi. Parcare in limita locurilor disponibile.
 
Un hotel de patru stele din Sinaia, are urmatoarea oferta pentru Paște 2022  (22-26 aprilie):

Cazare cu mic dejun – bufet suedez, cu urmatoarele preturi pentru tipurile de camere , camera dubla standard pentru trei nopti la pretul de 2460 Ron, iar pentru patru nopti la pretul de 2910 Ron. Pentru camera dubla deluxe trei nopti costa 2910 Ron iar patru nopti costa 3510 Ron.
In acest pret  sunt incluse primirea in 23.04.2022 cu oua, cozonac si vin rosu in noaptea de Inviere. Brunch Pascal 24.04.2022. Acces la Centru SPA (piscina, piscina cu apa sarata, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi, fitness).  Loc de joaca interior special amenajat pentru copii. Parcare gratuita.
 

O vila din Sinaia, are de asemenea oferta pentru sarbatorile pascale (22-26 aprilie) cu urmatoarele preturi si servicii incluse :    
Cazarea in camera dubla la pretul de 1225 Ron de persoana. Oferta include mic dejun, intampinarea cu oua rosii, vin, cozonac in noaptea de Inviere, cina in prima zi de Paște si taxele locale, muzica live si brunch traditional a doua zi de Paste.

Un hotel din Sinaia are oferte de neratat cu 10% reducere, dupa cum urmeaza :    
Pretul pachetului pentru trei nopti in cmaera dubla matrimoniala este de 2340 Ron, redus de la 2601 Ron. In acest pret sunt incluse primirea traditionala cu ouǎ roşii, vin si cozonac în Noaptea Învierii; Masa Pascala in 24 Aprilie 2022, cu meniu traditional, program artistic si muzica LIVE. Brunch in data 25.04.2022 . Parcare in limita locurilor disponibile, ca alternativa este parcare vis-a-vis cu plata la pretul de 10 ron/zi. Acces GRATUIT centru SPA (piscina, sauna, salina)- in functie de regulile COVID-19 impuse la momentul respectiv , wi-fi, TVA si taxa de agrement dar nu include taxa de salvamont in valoare de 6 ron/persoana/sejur.
Facilitati copii! 1 copil pana la 2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa in camera cu 2 adulti platitori fara a se solicita pat suplimentar. Copiii cu varstele intre 2-7 ani neimpliniti se achita tariful de 410 lei/copil/sejur. Pretul include cazarea in camera parintilor si serviciile de masa-fara pat suplimentar.
Copiii Intre 7 – 12 ani se achita tariful de 600 lei/copil/sejur. Pretul include cazarea in camera parintilor si serviciile de masa si pat suplimentar. Copiii peste 12 ani si adultii achita 800 ron/sejur,include masa si pat suplimentar(pat pliant). Rezervarile se achita integral si sunt Nerambursabile.

Toate aceste unitati de cazare pentru ofertele sarbatorii pascale, primesc plata si prin carduri sau  tichete de vacanta .
Locurile sunt limitate!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor