Octav Preda, una dintre vocile suporterilor Petrolului Ploiești: Sponsorul de serviciu a detensionat situatia, a adus bani, l-a calmat pe Tamaș

octav_preda
Dumitrescu Vlad

Octav Preda, una dintre vocile suporterilor Petrolului Ploiești, a reacționat după ce Gabi Tamaș a anunțat că nu mai dorește să continue să joace pentru formația ploieștene, lansând un atac dur la adresa conducerii clubului.

Acesta a susținut că s-a săturat să înghită minciunile celor care conduc destinele Petrolului Ploiești. Totodată, Octav Preda a susținut că ”sponsorul de serviciu a detensionat situatia, a adus bani, l-a calmat pe Tamaș”.

”ADEVĂRUL, PE SCURT…Mă uimesc cand citesc ce “EFORTURI” face marea conducere a FCP pentru achitarea unui salariu, azi!Realitatea stă un pic altfel: ieri, Tamaș chiar a insistat să plece, nu înainte de a dori să achite un salariu, din banii lui, băieților! De luni de zile înghit minciuni, Lazăr &Co avansează termene de plată ireale, zilele trec, nu se face nimic…Tot timpul, însă, cand butoiul stă să pocnească apare același om care…scoate din buzunar si salveaza INCAPACITATEA unora in ultima zi!Ca și azi, cand sponsorul de serviciu a detensionat situatia, a adus bani, l-a calmat pe Tamaș. Să vedem pana cand?Ce urmează? Probabil, Lazăr o să afirme că e totul ok, că situația e sub control, bla-bla…Nu! Nu e sub control. Pentru că omul a promis că e ultima sponsorizare pe care o face! Așteptăm italianul ăla rămas în pană la…Nădlac!Dar nu de asta am postat aici, ci SĂ VĂ ATRAG ATENȚIA că vi se pregătește ceva!Deși, Tamaș are niște milioane în conturi și tot efortul său a fost ptr niște colegi (unii plătiți cu doar 1500, 2000 sau 2500 pe lună), care au ajuns la două luni jumate de neplată, SE PREGĂTEȘTE DISCREDITAREA ACESTUIA pentru că a deranjat liniștea capacităților de la club!Eu, unul, duminică o să îl aplaud pentru curajul de a nu fi “SALCIE” cu “fermoarul pus la bot”. Pana atunci, însă, cei care consideră că NORMALITATE înseamnă ce se întamplă acum la club, vor avea grijă să îl bălăcărească! Cum? Prin conturile de serviciu în mediul online, prin vreun băiat “binevoitor” din presă sau prin…tribune, apostrofandu-l! NU PICAȚI ÎN CAPCANA ASTA!P.S. Iar pentru cei echipati în galben-albastru: mandriti-va cu un așa coleg care se zbate pentru drepturile voastre, deși el e asigurat pe viață! Dacă nu toți au curajul să vorbească, măcar apreciați-i pe cei ce se revoltă, sătui de “termenele de plată” ale conducerii!P.S.2: Repet, vor începe atacuri la adresa lui Tamaș pentru că a deranjat “ORDINEA” din club! Nu picați în capcană! Judecați cu capul vostru! Unii sunt șefi pe banii MRS si pe sponsorizarea efbet, adusă de altcineva!” , a scris Octav Preda pe pagina personală de Facebook.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor