logo
RNTV Live

Schimbări la Petrolul Ploiești. Claudiu Tudor, viitorul președinte al clubului?!/ VIDEO

Dumitrescu Vlad

Costel Lazăr nu mai este președintele FC Petrolul. Locul său va fi luat cel mai probabil de Claudiu Tudor. Marea problemă a clubului rămâne în continuare situația financiară.

După ce elevii lui Nae Constantin au refuzat să ia parte la antrenamentul de marți, într-o tentativă de a trage un semnal de alarmă cu privire la drepturile financiare ale jucătorilor, clubul ploieștean mai primește o lovitură.

Președintele Costel Lazăr a ales să demisioneze. Locul său va fi luat cel mai probabil de Claudiu Tudor.

”Nu este o demisie. Am convenit la o încetare amiabilă a relațiilor contractuale din cauza lipsei banilor. Eu am solicitat să încheiem contractul amiabil pentru că nu mai pot conduce un club care este lăsat în derivă.

Ce mi-a pus capac? Lipsa de implicare a oamenilor și datoriile clubului despre care se știe. A căror oameni? A tuturor oamenilor care sunt lângă echipă și a celor care nu sunt lângă echipă și nu doresc să fie. Probabil că, dacă plec eu, se vor găsi oameni care doresc să vină cu bani și să scoată echipa din impas.”, a declarat Lazăr, fostul președinte al FC Petrolul Ploiești.

De altfel aceasta nu este prima dată când fostul președinte al găzarilor are o astfel de ieșire.

La începutul lunii noiembrie, după victoria cu UTA, Lazăr a răbufnit.

Costel Lazăr a condus echipa petrolistă din ianuarie 2020.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor