logo
RNTV Live

Ocoliți strada Elena Doamna! Coșmarul este abia la început. Iată declarația primarului

penalităţi
rnews

Mașini distrușe și nervi întinși

Șoferii care circulă frecvent pe strada Elena Doamna din Ploiești au două variante: își schimbă traseul sau își duc mașina direct în service, întrucât lucrările de modernizare ale cestei străzi sunt departe de a fi terminate prea curând.

Republika NEWS a semnalat încă de la început faptul că lucrările au fost initiate cu întârziere față de data stabilită. Mai mult, după demararea lucrărilor, ploile au împiedicat continuarea procesului de modernizare a străzii.

SURPRIZE sau incompetență?

Imediat după îndepărtarea stratului de asfalt, reprezentanții Primăriei Ploiești au descoperit sub covorul asfaltic, piatră cubică. Așadar, alți bani și multe termene prelungite, întrucât piatra cubică trebuia scoasă înainte de turnarea asfaltului.

Cât depsre finaizarea lucrărilor, primarul nu a putut oferi un răspuns clar ,pentru că străzile din Ploiești au fost date în adiministrarea S.C. DELTA ACM‘ 93 SA încă de pe vremea primarului Bădescu.

Accesând link-ul de mai jos, puteți urmări declarația integrală a primarului Adrian Dobre:

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor