logo
RNTV Live

Obligată să umble goală puşcă prin Ploieşti. Ce au aflat poliţiştii

Obligată să umble goală ,Dezbrăcată și aruncată în stradă! O tânără din Ploiești a fost umilită
Mihai Constantinescu

S-au răzbunat din dragoste

Obligată să meargă goală puşcă prin Ploieşti. Incidentul penibl i s-a întâmplat unei tinere la sfârsitul săptămânii trecute, după ce alte două femei au hotărât că aşa se pot răzbuna cel mai bine. Incidentul s-a petrecut vineri, în zona de nord a Ploieştiului.

Iniţial s-a crezut că la mijloc ar fi vorba despre un împrumut în bani. Jandarmii au stabilit atunci că fata împrumutase două femei cu o sumă de bani (400 de lei), în urmă cu trei săptămâni. Dar în loc de bani a primit cea mai mare umilinţă. A fost dată jos din maşină, dezbracată complet.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/dezbracata-si-aruncata-strada-o-tanara-din-ploiesti-fost-umilita/

Ancheta poliţiştilor a scos la lumină un alt motiv pentru cearta dintre cele trei. Mai precis o răzbunare amoroasă. Victima este acuzată că are o relaţie amoroasă cu iubitul uneia dintre ele. 

Potrivit mediafax.ro  se pare că adolescentele au pus la punct un plan de răzbunare complex.Mai întâi s-au întâlnit cu tânăra de 20 de ani. Au “păcălit-o” să facă videochat în maşina în care se aflau. După ce aceasta s-a dezbrăcat, a fost obligată să umble goală puşcă prin Ploieşti pentru că a fost dată jos din maşină.

”Cele două tinere, ambele în vârstă de 18 ani, sunt audiate. Se fac cercetări, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor