logo
RNTV Live

Obișnuit cu restanțele, Țicu l-a sunat pe Tudor: „Nașule, de ce am luat mai mulți bani?”

bafc765c-a20d-4ee3-8333-5b9e174330ea
Ștefan Petre

Claudiu Tudor, președintele Consiliului Director de la Petrolul, dezvăluie o discuție incredibilă cu Valentin Țicu, fundașul stânga și căpitanul echipei.

Tudor anunță că Marian Copilu, noul conducător, a investit deja „câteva sute de mii de euro” la Petrolul. Conform spuselor președintelui, Copilu i-a surprins chiar și pe jucători, obișnuiți cu problemele financiare de la echipa din Ploiești.

Valentin Țicu, către Claudiu Tudor: „Nașule, de ce am luat mai mulți bani?”

Marian Copilu e un tip foarte discret, așa cum știm că s-a întâmplat la CFR Cluj și la CSU Craiova. Asta este o calitate. La noi, în România, investitorii sau patronii sunt ahtiați de imagine și de a apărea la TV, de a vorbi vrute și nevrute, dar majoritatea n-au legătură cu fotbalul. 

Marian este total opus, este bolnav de fotbal, discuțiile noastre sunt interminabile legate de sisteme, de ceea ce înseamnă fotbalul pe teren. El este un tip care nu vrea să apară la televizor. La meciuri va veni, va veni și la cel cu FCU Craiova, va fi prezent la fiecare meci.

I-am și mulțumit în vestiar, de față cu echipă. Pentru mine au fost zile încărcate, iar când Marian a făcut aceste investiții, de câteva sute de mii de euro, am uitat să-i mulțumesc. Am făcut-o apoi în vestiar.

Haideți să vă spun și un secret. M-a sunat Vali Țicu: «Nașule, de ce am luat mai mulți bani?». I-am zis: «Fă-ți calculele și adu înapoi dacă crezi că e prea mult». A zis: «Nu, nu, înapoi nu aduc sigur». I-am spus că n-a luat mai mult, nu a făcut el calculul cum trebuie. E clar că băieții au alt tonus și simt că lucrurile merg spre bine

-‎ Claudiu Tudor la Ploiești TV, în cadrul

emisiunii „Pasul la ofsaid”, pe care o puteți viziona aici.

Sursă: Gazeta Sporturilor

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor