logo
RNTV Live

Oaspeți de seamă la reunirea lotului!

271199222_479046993654116_4599795339469460841_n
Daniel

MFC Ploiești s-a reunit marti,11 ianuarie 2022, de la ora 19.00, la cocheta Baza Sportivă “La Mesteacăn “, sub comanda antrenorului Gabriel Georgescu, in vederea pregatirii reluării de campionat a Ligii A de Minifotbal, acolo unde aceștia ocupă locul 3 cu 10 puncte acumulate din 12 posibile, dar cu un meci mai putin fața de locurile 1 si 2, ocupate de Ader (12 puncte), respectiv Top Valea Doftanei (10 puncte).


Galben-negrii au avut un oaspeți de seamă, adversar fiind staff-ul echipei Petrolul Ploiești, echipa fanion a orașului, ocupantă a locului 1 in Liga 2, cu șanse reale la promovare! Astfel, timp de 60 de minute, Nae Constantin, Claudiu Tudor, Costel Ilie, Laurentiu Marinescu, Cătălin Grigore si Bebe Zahiu au fost adversarii băieților nostri prezenti la reunire: Mihai Vanghele, Gabriel Nastase, Alexandru Crăciu, Alin Marcu, Vasile Cristian, Ivan Irinel si Danut Iancu, câștigătoare fiind echipa noastră cu scorul de 12 la 10, acestia reușind sa se desprindă pe tabela spre finalul meciului, marcatorii echipei noastre fiind Danut Iancu(x3), Alin Marcu(x2), Alexandru Craciun si Vasile Cristian(x6), in timp ce, pentru Petrolul au marcat Nae Constantin, Costel Ilie(x3), Claudiu Tudor(x5) si Laurentiu Marinescu.
Tot cu ocazia acestui meci amical, MFC Ploiești si-a prezentat oficial echipamentul de joc marca Joma, imprimat cu logo-ul Veolia, partenerul ambelor echipe, Petrolul Ploiești si MFC Ploiești, dar si cu numerele 3D de pe spatele tricourilor purtate de Iancu & Co, făcandu-le astfel, să aiba un design special, unic in minifotbalul prahovean.
In ceea ce privește lotul de jucatori, acesta nu s-a modificat, omogenitatea fiind cuvântul de ordine in cadrul echipei, dovada fiind făcută de faptul ca lotul actual este in aceiasi formula de 4 ani!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor