logo
RNTV Live

Oamenii legii prahoveni, percheziţii de amploare în Prahova şi Ialomiţa

perchezitii
Mihai Constantinescu

Oamenii legii prahoveni au efectuat astăzi percheziţii de amploare în Prahova şi Ialomiţa. Concret, au fost efectuate 5 percheziţii pe raza judeţului nostru şi 2 în Ialomiţa, într-un dosar privind producerea, deţinerea sau comercializarea în mod ilicit de produse accizabile.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna octombrie , persoanele bănuite ar fi desfășurat activități directe de producere a rachiurilor de fructe, cu încălcarea normelor prevăzute de Codul Fiscal, care obligă la autorizarea ca antrepozit fiscal de către organele vamale competente și plata accizelor la bugetul general consolidat.

Persoanele bănuite vor fi conduse la audieri, la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

La activitate participă polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, reprezentanți ai Direcției Regionale Vamale, pentru stabilirea prejudiciului cauzat bugetului consolidat al statului, precum și inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, în vederea clarificării respectării relațiilor de muncă, dar și a normelor de securitate și sănătate în muncă.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au menţionat reprezentanţii IJP Prahova

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/tablete-si-laptopuri-pentru-scolari/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/ordine-noi-pentru-spitale-si…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-fost-semnat-contractul-pentru…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor