logo
RNTV Live

La Păuleşti se fac eforturi pentru a susţine elevii pe timp de pandemie. Tablete şi laptopuri pentru şcolari, inclusiv din donaţii

donatie-laptopuri-paulesti-1
Mihai Constantinescu

Şcoala se adaptează vremurilor noi în contextul pandemiei de COVID-19. În comuna Păuleşti, copiii sunt ajutaţi de autorităţi să poată învăţa inclusiv online, atunci când situaţia o cere. Astfel, au fost achiziţionate 240 de tablete pentru şcoala online şi recent au mai fost primite 30 de laptopuri, graţie unei donaţii.

” Cu voia lui Dumnezeu și cu votul dumneavoastră am reușit în acești ani să transformăm localitatea noastră într-o comuna modernă, cu școli și grădinițe care asigură copiilor noștri cele mai bune condiții pentru desfășurarea unui proces educațional civilizat, demn de anul în care trăim.
Este pentru prima dată când anul școlar începe în timpul unei pandemii, o situație excepțională, pe care nu a trăit-o nimeni, situație care cere un efort suplimentar din partea dumneavoastră și măsuri stricte din partea noastră, autoritățile publice și instituțiile de învățământ.
Cu ajutorul FUNDAȚIEI CULTURAL UMANITARE SO. SI. SE. SA, prin implicarea colegului nostru CONSILIERUL LOCAL MANOLE ANDREI CRISTIAN, am primit un numar de 30 de unități DELL, reușind astfel să acoperim și necesarul de 30 de terminale, necesare elevilor din clasa a VIII a.
Reamintim pe această cale că la începutul anului școlar 2020-2021, au fost date în custodie unui număr de 240 de elevi din Școala Păulești, tablete însoțite de abonamente în vederea participării tuturor elevilor la cursuri online”, s-a specificat într-o postare pe Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor