logo
RNTV Live

Oamenii legii ploieşteni vor putea fi “cu ochii-n patru” cu ajutorul unui sistem de monitorizare video

monitor camere supraveghere
Mihai Constantinescu

Oamenii legii ploieşteni vor putea fi “cu ochii-n patru” cu ajutorul unui sistem de monitorizare video. Cel puţin aşa doreşte edilul oraşului, Adrian Dobre care a propus această idee în cadrul ședinței Comisiei Locale de Ordine Publică, de astăzi.

Primarul Adrian Dobre a făcut apel la cei prezenți ca, printr-un colectiv de lucru comun, să studieze oportunitatea înființării unui sistem de monitorizare video a principalelor artere de circulație și intersecții, a spațiului limitrof unităților școlare și a unor locuri cu potențial infracțional ridicat, după modelul existent, deja, în alte orașe din țară, dar și din județ. Scopul, pentru care primarul a făcut propunerea, este cunoașterea, prevenirea, înlăturarea și sancționarea posibilelor contravenții și infracțiuni.

Solicitarea primarului a fost primită cu interes de reprezentanții Poliției Locale, ai Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și cei ai Jandarmeriei Române, prezenți la ședință.

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor