O vedetă de top din România a ales să-şi construiască o casă de vacanţă într-un sat din Prahova. Vezi motivul pentru care a ales satul modest/ FOTO

Telega, micul colţ de Rai al Andreei Marin/ sursă foto One.ro
angajare

Telega, micul colţ de Rai al Andreei Marin

O vedetă de top din România a ales să-şi construiască o casă de vacanţă într-un sat din Prahova. Pentru Andreea Marin Prahova reprezintă locul unde poate spune că se simte ca acasă. Este şi motivul pentru care a ales să-şi construiască o casă de vacanţă. Locul ales a fost satul de pe Valea Prahovei-Telega.

Cine ar fi crezut că o vedetă de talia Andreei Marin şi-ar dori vreodată să petreacă vacanţa la ţară. Dar uite că se poate. Şi chiar şi-a construit o superbă casă de vacanţă  în satul Telega.

Povestea casei de vacanţă a Andreei a început în urmă cu mai mulţi ani. A venit în Telega pentru a petrece Paştele la nişte prieteni şi s-a îndrăgostit pe loc de acest sat.

„E o altă energie aici, e o energie pozitivă, care te readuce cu picioarele pe pământ, te face să te simţi om, şi din nou întors la rădăcini. Mergând aşa de pe o străduţă pe alta, am ajuns în dreptul acestui gard. Nu exista nimic construit aici, era o pantă, la stradă gardul era dărăpănat, iar plantele crescuseră în dezordine atât de mult încât nu reuşeai să vezi bine ce e în partea de jos, nu reuşeai să vezi livada de pruni în adevărata ei frumuseţe”, a povestit Andreea Marin.

Casa a fost construită în stilul Andreeai Marin. A fost strecurat mult bun gust şi rafinament. Vecinii săi sunt mândrii să o aibă lângă ei pe vedeta lor preferată şi să o poată vedea ca pe un simplu om şi nu neapărat ca pe un star.

sursă ONE.ro

foto ONE.ro

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here