logo
RNTV Live

O studentă a murit în sala de examen, sub ochii colegilor săi. „O inimă mare a încetat să bată”, au spus colegii

sursa foto dcnews
Mihai Constantinescu

A sfârşit în sala de examen

O studentă a murit în sala de examen, sub ochii colegilor săi. „O inimă mare a încetat să bată”, au spus colegii.

La doar 24 de ani, Andra Mădularu, a decdat chiar în sala unde dădea examen. Tânăra era  studentă la Facultatea de Drept a Universității Ovidius din Constanța. A murit fulgerător, cel mai probabil din cauza emoţiilor din timpul examenului. Colegii săi cred că tânăra a suferit un infarct, potrivit dcnews.

”I s-a facut rău dintr-o dată. Am chemat ambulanța, medicii au încercat să o resusciteze, dar în zadar. Am înțeles ca ar fi facut infarct”, a spus un martor.

Colegii săi sunt sfâşiaţi de durere.

 „O inimă mare a încetat să bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer! Deplângem, cu nemărginită durere, stingerea neașteptătă din viață a celei care ne-a fost colegă și prietena, ANDRA MĂDULARU. Familia, colegii și prietenii trăiesc în aceste zile această pierdere cu o adâncă durere în suflet. Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, au spus colegii săi într-un mesaj.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor