logo
RNTV Live

O reţea de infractori plasa bani falşi în mai multe judeţe din ţară, inclusiv Prahova. Polițiștii de la crimă organizată din Ploiești, pe urmele lor

Mihai Constantinescu

Reţea de infractori, destructurată

O reţea de infractori bănuită de falsificare de bancnote și plasarea acestora în județele Brașov, Prahova, Argeș, Buzău, Covasna și Bacău a fost destructurată de polițiștii de combatere a criminalității organizate din Ploiești.

În urma unei prinderi în flagrant delict și a 10 percheziții, au fost ridicați bani falși, instrumente folosite la contrafacere, telefoane și memory-stick-uri.

La data de 1 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, au prins în flagrant delict 3 persoane,în municipiul Bacău, bănuite de falsificarea de bancnote.

Asupra acestora, au fost descoperite 71 de bancnote contrafăcute din cupiură de 200 de lei și 4.626 de lei și alte bunuri.

De asemenea, la data de 2 septembrie a.c., polițiștii au efectuat 10 percheziții domiciliare, în Brașov, la locuințele persoanelor bănuite.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat obiecte susceptibile a fi folosite la contrafacerea bancnotelor (un laptop, o imprimantă, un laminator, un șubler de precizie, folii laminate și alte ustensile), telefoane mobile, memory-stick-uri și 13.900 de lei, respectiv 510 euro.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut 4 persoane, față de care instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cum-transfomam-frumoasa-valea-doftanei-in-cocina-de-porci-imagini-rusinoase-foto/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor