logo
RNTV Live

O prahoveancă cere ajutor pentru a da de urma soţului său. Orice informaţie este utilă!

disparut
Theo Tănăsescu

O prahoveancă cere ajutor pentru a da de urma soţului său. Orice informaţie este utilă!

La data de 10 mai a.c., în jurul orei 00:45, polițiștii din cadrul Poliției orașului Boldești-Scăeni au fost sesizați de către o femeie, despre faptul că soțul său, numitul BUCUR RĂZVAN VASILE, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în oraș, ar fi plecat de la domiciliu în cursul zilei de 9 mai, fără a se mai întoarce.

Semnalmente: constituție atletică, înălțime aproximativ 1,80 m, greutate aproximativ 95 de kg, ochi căprui, ten închis, păr de culoare închisă, având ca semn particular o cicatrice de aproximativ 1,5 cm în zona frunții, aproape de sprânceana dreaptă.

La momentul plecării purta pantaloni de culoare deschisă și încălțăminte sport, albă.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE

Bărbatul a fost identificat în municipiul Medgidia, acesta nefiind victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu..

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor