logo
RNTV Live

FOTO/O prahoveancă a pus bazele unei afaceri nonconformiste de care te poţi apuca şi tu. Ce faci cu un măr? Ea poate face asta!

dana stoian
Mihai Constantinescu

De Ziua Îndrăgostiţilor oferă un buchet comestibil

O prahoveancă a pus bazele unei afaceri nonconformiste de care te poţi apuca şi tu. Ce faci cu un măr? Ea poate face asta!

Pentru marea majoritate a oamenilor un măr este…un măr. Nu şi pentru Daniela Stoian din Câmpina care a văzut în mâncare mai mult de atât. Cu ajutorul fructelor, legumelor şi a mezelurior Daniela crează buchete comestibile. Ideea a prins atât de bine încât acum are o florărie on-line unde vinde buchete inedite clienţilor pretenţioşi.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/foto-povestea-unei-tinere-din-ploiesti-careia-gentutele-din-benzi-colorate-au-schimbat-viata/

Afacere începută în joacă

Ideea prahovencei a început în joacă. Era la un grătar cu prietenii când, din bunătăţile ce urmau să ajungă în farfurie, a făcut primul buchet. Până la a transforma totul în afacere a mai fost doar un pas.

Pentru că are şi un alt job, Daniela a ales să dezvolte afacerea buchetelor comestibile online. Şi, până acum, nu a avut niciun client nemulţumit.

Cum Ziua Îndrăgostiţilor se apropie cu repeziciune, nu ar fi rău să vă gândiţi la un altfel de cadou. Are şi mai multe avantaje faţă de cel obişnuit. Rezistă mult mai mult. nu are nevoie de îngrijire deosebită, plus că la final poate fi tranformat într-o salată, notează a1.ro.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor