logo
RNTV Live

O poliţistă din Prahova a fost la un pas de moarte în timpul serviciului

O poliţistă accidentată grva în timpul unui control al circulației pe DJ 720/ sursa foto News Cluj
Mihai Constantinescu

O poliţistă. accidentată grav în timpul unui control al circulației pe DJ 720

O poliţistă din Prahova a fost la un pas de moarte în timpul serviciului. S-a întâmplat la Floreşti. Omul legii se afla la serviciu. Efectua împreună cu colegii săi un control al circulaţiei pe DJ20. La un moment dat a făcut semn unui bărbat care circula pe un moped să tragă pe dreapta. Nu a ştiut atunci că urmează clipa când moartea va trece pe lângă ea.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/ploiestean-blocat-in-trafic/

S-a poziționat pe axul drumului și a dat semnal de oprire pentru conducătorul mopedului, acesta se pare că a încetinit inițial deplasarea, iar apoi ajungând în apropierea polițistei a accidentat-o grav. Bărbatul a căzut de pe moped şi imediat după ce s-a ridicat a rupt-o la fugă deşi poliţista zăcea pe caldarâm. Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital pentru îngrijri. Bărbatul a fost prins rapid de către colegii femeii rănite.

Potrivit unor sursei, poliţistei i s-au recomandat până în prezent peste 80 de zile de îngrijiri medicale, dar cum au apărut anumite complicații este de așteptat ca acest număr să crească.

În dosar sunt cercetate mai multe infracțiuni: conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

Dosarul este în prezent instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sursa Observator tv

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor