logo
RNTV Live

O ploieşteancă, îngrozită de ce a văzut la policlinica de lângă Spitalul CFR

spital CFR
Mihai Constantinescu

O ploieşteancă, îngrozită de ce a văzut la policlinica de lângă Spitalul CFR

În plină pandemie de COVID-19, la Ploieşti măsurile igienico-sanitare se pare că sunt mai mult teoretice. Cel puţin aşaa văzut o femeie din Ploieşti care astăzi a fost martoră unui lucru total neindicat în această perioadă.

Totul s-a întâmplat la policlinica de lângă Spitalul CFR Ploiesti – suport COVID-19. Aceasta a mers de dimineaţă cu mama sa bolnavă de diabet să facă analize. În incinta policlinicii, a văzut cum curăţenia se face după ureche, iar pacienţii sunt chemaţi toti o dată.

Iată ce a spus aceasta.

“Trec peste faptul că era coadă şi cred ca în 2020 poţi chema pacienţii din 10 in 10 minute şi nu e ok să le spui tuturor aceeaşi oră… Aşteptam, la distanţă, cu mască şi mănuşi. La un moment dat îşi face apariţia pe hol domnişoara care face curat. Are mănuşi menajere, galbene. Intră în toalete, nu ştiu ce face acolo, dar mă şochează când se reîntoarce pe hol. Lângă uşa cabinetului în care se fac recoltările, în afara lui, se afla un coş de gunoi în care pacienţii aruncă măştile şi vata folosită pentru a opri sângerarea. Domnişoara se apleacă, baga mana in cos, scoate din el vata cu sânge, măştile folosite şi le mută într-un alt sac menajer pe care îl avea în cealaltă mânî. Şi acum? Exact! Deschide alte uşi, cu aceleaşi mănuşi, după ce a atins deşeurile biologice. În urma ei, trafic de asistente, 3 din 5 fără mănusi, fără măşti. Am oprit o asistentă pe hol, i-am povestit tot filmul şi am intrebat-o dacă nu se simte în pericol, neprotejata fiind. “Nu!” Singurul cadru medical care s-a alarmat şi care şi-a anuntat colegele, albindu-se la faţă, a fost cel din cabinetul de recoltare! Şi atunci de ce ne mai miram ca spitalele sunt focare!? “Hai sa dăm mana cu mana…” Mai departe completaţi voi….

Redacţia republiakews aşteată punct de vedere oficial din partea autorătăţilor la office@republikanews.ro.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-un-barbat-este-in-stare-de-incostienta-dupa-ce-a-suferit-un-grav-accident/?fbclid=IwAR2-Jw35z4GPWKUNBzsstn7WG4TEHiWhc1hB70gheuSVoROu-y1-9OLnN9U

sursa Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor