logo
RNTV Live

PRAHOVA VIN-EXPO promovează potenţialul vini-viticol prahovean/ VIDEO

Mihai Constantinescu

PRAHOVA VIN-EXPO promovează potenţialul vini-viticol prahovean.

PRAHOVA VIN-EXPO a debutat joi în sala coloanelor din Palatul Culturii. Evenimentul organizat de Camera de Comerț și Industrie Prahova și de Consiliul Județean, își dorește promovarea potenţialului vini-viticol prahovean.

PRAHOVA VIN-EXPO promovează potenţialul vini-viticol prahovean

În perioada 9 – 10 iunie, la Palatul Culturii Ploieşti – Sala Coloanelor, are loc un amplu eveniment de promovare a potenţialului vini-viticol prahovean. În cadrul expoziției, renumite crame prahovene își promovează o gamă variată de vinuri valoroase, iar câțiva artizani tradiționali autentici dau culoare, cu produsele lor, spațiului de expunere. 

Un promotor al turismului viticol este președintele Asociației pentru Promovarea turismului în Prahova. Acesta spune că oferta turistică în zona Dealu Mare este una generoasă.

Expoziția a fost completată cu un program de comunicări tematice. A fost susținut de Marian Ion,  directorul ICDVV Valea Calugărească și de Adrian Voican, preşedintele APDT Prahova. Programul  de vizitare al expoziţiei este joi, de la ora 13 la 18, iar vineri, de la ora 11 la 18. Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Județean Prahova și Camera de Comerț și Industrie Prahova.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor