logo
RNTV Live

O ploieşteancă cu o gravă problemă de sănătate, umilită la Spitalul Boldescu

Boldescu S-a aruncat în gol de la etajul 1 al spitalului/ sursa foto Max Media
Mihai Constantinescu

Umilinţă totală la Spitalul Boldescu

O ploieşteancă cu o gravă problemă de sănătate, umilită la Spitalul Boldescu.

Nu faceţi greşeala să vă îmbolnăviţi. Veţi avea mult de pătimit din cauza bolii, dar şi mai mult din cauza sistemului sanitar. A simţit acest lucru pe pielea ei o ploieşteancă. Femeia avea  o afecţiune gravă la ochi. Pentru că tratamentul prescris nu îşi făcea efectul, acesta a fost nevoie să meargă la Spitalul Boldescu. Din păcate aici s-a lovit de …nepăsare.

Deşi era o urgenţă, ploieştenca nu a fost considerată o prioritate deşi se simţea foarte rău, iar ochiul era umflat foarte tare.

“Scrie pe uşă că au prioritate Urgenţele….dar nu aveam cum să trec…sistem de triere inexistent. Stau ce stau şi rog o doamnă asistentă să întrebe dacă pot intra, pentru că nu mai pot sta în picioare. Răspuns: aşteptaţi. Merge colegul în cabinet, cât pe ce să fie linşat pe drum..invariabil, acelaşi raspuns. Sun iar în centrală şi intreb doar atât: pot intra în faţă fiindu-mi foarte rău şi ochiul umflându-se şi mai tare sau trebuie să aştept…vă fac legatura în cabinet, spune centralista amabilă…”.

Medicul nu a fost impresionat de problema de sănătate a femeii. Dimpotrivă! Eforturile ei de a ajungeîn cabinet au fost considerate un act de nesimţire

Vorbesc în cabinet, explic calmă şi iese un domn doctor foarte nervos ţipând că cine îndrăzneşte să sune şi că i se pare un act de nesimţenie să fie deranjat pe banii lui….Oops, aici mi s-a rupt filmul….pentru că eu chiar credeam că sunt urgente şi că noi cotizam la sănătate şi, deci, acolo sunt şi banii noştri. Şi dacă nu ar fi aşa, domnule doctor, nu va contest deloc capacitatea profesională, nu sunt eu în măsura să stabilesc asta şi probabil sunteţi chiar un medic de excepţie, dar eraţi medicul de la URGENŢE, eu eram un pacient într-o stare destul de gravă….Am plecat refuzând să mă cert sau să fiu consultată de un asemnea medic.

Alternativa este la privat

Femeia s-a prezentat la un cabinet particular.

Am mers la privat unde m-au băgat de urgenţă la medic, amabili, profesionişti. Se mergea şi acolo cu bilet de trimitere. Uite-aşa e România…ţara unde am ales să trăiesc şi mi-ar plăcea să fie şi ţara în care vor trăi şi copiii mei, dar nu cu asemenea oameni. Nu ştiu unde se fac reclamaţii pentru aşa ceva, dar voi afla şi voi face ceea ce eu consider civilizat şi de bun simţ! Pentru că refuz să accept jigniri şi refuz să las ţara asta să devină a unor asemenea oameni! Nu sunt un om important, dar sunt un Om! Întâmplator, ROMAN! Întâmplător, salariat cu dările la zi! Şi tot întamplator, femeie! Întâmplator…mie chiar îmi pasă! Măcar pentrur aceste motive ar fi trebuit să vă comportaţi…civilizat şi profesionist!

Un alt ploietean a povestit pe Facebook că s-a confruntat şi el cu o problemă asemănătoare.

“Am întâmpinat aceeaşi situaţie, la aceeaşi secţie… pentrut o problemă diferită.. Era 1.00 noaptea, eram singurul care aştepta acolo şi…. a trebuit să aştept totuşi 20 de minute să fiu primit, deşi era urgenţă…Mi-au zis că totul e ok, deşi nu era.
Până la urmă am mers la Ophtamax a doua zi şi mi s-a pus un diagnostic corect.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/actorii-s-au-saturat-de-parada-coruptilor-nume-mari-strang-semnaturi-in-campania-farapenali/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/autobuz-plin-cu-muncitori-in-flacari-13-persoane-au-suferit-arsuri/

Sursa Facebook

Foto cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor