logo
RNTV Live

Filipe Teixeira și Geraldo Alves, prezenți la un derby din Superligă (FOTO)

LPF2013 – STEAUA BUCURESTI – PETROLUL PLOIESTI
Ștefan Petre

Foști jucători importanți ai echipei Petrolul Ploiești, portughezii de 42 de ani Filipe Teixeira și Geraldo Alves au fost surprinși de camerele TV la tribuna oficială a Arenei Naționale, la meciul FCSB – CS Universitatea Craiova (1-1, goluri marcate de Edjouma și Markovic).

Peste 16 mii de spectatori au venit sâmbătă la primul derby din play-off-ul actualului sezon al Superligii, iar la tribuna oficială s-au regăsit nume importante care au evoluat în fotbalul românesc, notează OrangeSport. Printre acestea se numără și Teixeira și Geraldo, care au stat chiar lângă MM Stoica și Mihai Pintilii, antrenorul principal „de facto” de la FCSB, care însă nu deține licența PRO (necesară pentru a antrena la nivelul primei ligi) și a fost suspendat de FRF.

Cei doi portughezi au fost chiar colegi cu Pintilii la gruparea roş-albastră, dar în sezoane diferite. 

Filipe Teixeira şi-a încheiat cariera de fotbalist chiar la FCSB, în 2019

Cu un CV impresionant, fostul mijlocaş portughez a cucerit patru trofee în carieră, Cupa Franţei, în 2004, alături de PSG, titlul în Liga I şi două Supercupe ale României, cu Astra Giurgiu.

Pe lângă FCSB, unde a evoluat din 2017 până în 2019, Teixeira a mai jucat la Felgueiras (Portugalia), PSG (Franţa), FC Istres (Franţa), Leiria (Portugalia), Coimbra (Portugalia), West Brom (Anglia), Barnsley (Anglia), Metalurg Doneţk (Ucraina), Rapid, FC Braşov, Al Shaab (Emiratele Arabe Unite), Petrolul şi Astra Giurgiu.

Geraldo Alves a câştigat trofee în fotbalul românesc nu doar cu FCSB, ci și cu Petrolul Ploiești și Astra

Fostul fundaş central are 42 de ani, iar în cariera a cucerit un titlu de campion şi o Supercupă a României, cu Astra, şi două Cupe ale României, alături de Petrolul şi de FCSB.

Retras din activitate în 2017, de la Astra, Geraldo Alves a mai evoluat în carieră la Varzim (Portugalia), Benfica (Portugalia), Beira-Mar (Portugalia), Gil Vicente (Portugalia), Pacos Ferreira (Portugalia), AEK Atena (Grecia), FCSB şi Petrolul.

Sursă: OrangeSport

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor