logo
RNTV Live

O parte dintre secţiile exterioare ale SJU Ploiești, mutate/ VIDEO

Mihai Constantinescu

O parte dintre secţiile exterioare ale SJU Ploiești, mutate

Conducerea Consiliului Județean Prahova analizează în această perioadă  modalitatea în care vor fi relocate  o parte dintre secţiile exterioare ale Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Intenţia este aceea de a fi mutate în spaţiile excedentare de la etajele superioare ale Maternităţii Ploieşti. Relocarea are loc odată cu intrarea acestei unităţi în structura SJU.

Mai multe secții exterioare ale Spitalului Județean de Urgență Ploiești urmează să fie relocate în spaţiile excedentare de la etajele superioare ale Maternităţii Ploieşti. Inițiativa conducerii Consiliului Județean Prahova vine odată cu intrarea Spitalului de Obrestică și Ginecologie în structura SJU Ploiești.

Una dintre secții este cea de Pneumologie, de pe strada Oborului din Ploiești. Acolo unde condițiile în care sunt tratați pacienții lasă mult de dorit.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Prahova, Dumitru Tudone, toate aceste relocări de secții vor avea loc în acest an.

De precizat este și faptul că executivul județean pregătește un proiect de modernizare a tuturor sălilor de operaţie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Valoarea investițiilor este estimată la 10 milioane de euro, mare parte din sumă urmând să fie asigurată printr-o sponsorizare, dar și din bugetul instituției.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/accident-grav-petrecut-azi…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor