logo
RNTV Live

O pană de curent lăsa tot continentul în beznă? Ce cred ploieştenii?/ VIDEO

Mihai Constantinescu

O pană de curent lăsa tot continentul în beznă? Ce cred ploieştenii?

Cu Europa prinsă in ghearele unei crize energetice în prag de iarnă, un scenariu sumbru ar putea prinde contur și România. Deja Viena îşi pregăteşte populaţia pentru o pană uriaşă de curent. Potrivit austriecilor, continentul a fost în pericol să rămână în beznă de două ori numai anul acesta. Ce părere au ploieștenii legat de aceast pericol care îngrozește întreaga lume, veți vedea în materialul următor.

O pană de curent, care ar putea lăsa toat continentul în beznă zile în şir este cea mai nouă temere a europenilor. Efectele ar fi devastatoare. Pentru că fără electricitate tot ce ţine de modul modern de viaţă se prăbuşeşte. Practic rămânem fără alimentare cu apă, fără transport, sistem de sănătate, fără încălzire, internet sau televiziune.

Ploieştenii nu se tem de o eventuală pană de curent?

Iar acest lucru pare că îi sperie pe mulți dintre ploieșteni. Cu toate acestea, în condițiile în care în cel mai sumbru scenariu, criza ar putea duce și la o penurie a alimentelor în magazine și nu numai, majoritatea celor cu care am discutat spun că nu și-au făcut stocuri de alimente, fiind de părere că s-ar strica în condițiile în care nu au unde să le depoziteze.

Totodată, ploieștenii așteaptă o reacție din partea guvernanților, sperând că aceștia vor lua măsurile necesare pentru a preîntâmpina această criză energetică.

Faptul că ploieștenii nu s-au pregătit pentru o eventuală criză de energie a reieșit și din discuțiile purtate cu comercianții, care confirmă faptul că vânzările nu au crescut, în ciuda informațiilor apărute în spațiul public.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/incendiu-puternic-la-o-locuinta-3/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor