logo
RNTV Live

Ploieștenii au ieșit în stradă din cauza lipsei apei calde și a sărăciei/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Protestele organizate la nivel national, ce vizeaza cresterile de preturi la energie si alimente, dar si problema lipsei apei calde in municipiu, au scos oamenii in strada si la Ploiesti. Putini, avand in vedere ca aproape 130.000 de locuitori nu au apa calda inca de la 1 august. Oamenii si-au dat intalnire in fata Palatului Administrativ. Au scandat lozinci anti-sistem, iar apoi au plecat in mars pana in fata primariei. Andrei Volosevici, edilul orasului a iesit sa stea de vorba cu protestatarii. Acesta a promis ca pana la jumătatea lunii, intr-o proportie de aproape 100%, se va relua furnizarea apei calde.

Ploieștenii au ieșit în stradă din cauza lipsei apei calde și a sărăciei

Pe langa nemultumirile fata de preturile mari la energie, carburanti si alimente ploiestenii au mai avut o tema importanta care i-a determinat sa reactioneze dur: lipsa apei calde in oras, cu care se confrunta inca de pe 1 august. Oamenii sunt extrem de dezamagiti, asa ca si-au dat intalnire la Palatul Administrativ din oras, dupa care au plecat in mars, catre Primaria Ploiesti. Cateva zeci de persoane au participat la protest, insa un numar mic fata de problema uriasa reprezentata de lipsa agentului termic.

Oamenii spun ca s-au saturat de promisiuni si de grija ca se spala la lighean in fiecare zi.

Dupa cateva minute de proteste in fata primariei edilul municipiului, Andrei Volosevici a iesit sa stea de vorba cu protestatarii. I-a fost destul de greu sa le explice situatia, din cauza reactiilor dure primite din partea protestatarilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor