O maşină s-a răsturnat în timp ce era urmărită de poliţişti. S-au tras focuri de armă. De ce a fugit şoferul?

O maşină s-a răsturnat în timp ce era urmărită de poliţişti. S-au tras focuri de armă. De ce a fugit şoferul?/ sursa foto Informaţii în exclusivitate

Ca pe câmpul de luptă. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă cu arma pentru a opri un fugar

 

O maşină s-a răsturnat în timp ce era urmărită de poliţişti. S-au tras focuri de armă. În maşină au fost găsite pliculeţe de droguri.

cel mai verde complex reziential

Totul s-a petrecut aseară în Capitală, în sectorul 5. O echipă de poliţişti a vrut să tragă pe dreapta o maşină. numai că şoferul a preferat să accelereze. Imediat oamenii legii au pornit în urmărire şi au solicitat şi întăriri.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/elicopterul-smurd-aterizeaza-pe-un-stadion-din-prahova-va-prelua-victima-unui-accident-rutier/

Pentru a-l opri din goana nebună, aceştia au tras cu arma în anvelope. Asta nu l-a oprt pe şofer să continue goana nebună pe străzi. La un moment dat acesta a dat peste bordura unei străzi şi s-a răsturnat, notează realitatea.net .

Când au ajuns la maşină, poliţiştii au găsit patru persoane în interior. Şoferul nu avea permis, iar în autoturism au fost găsite mai multe pliculeţe cu materie vegetală. Vor fi expertizate.

Şoferul s-a ales cu dosar penal.

Pentru mai multe stiri, vizitează site-ul republikanews.ro

foto cu caracter ilustrativ

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here