logo
RNTV Live

Propunere PSD: Corupții condamnați să facă “pușcărie” acasă

vila lui dragnea
rnews

Corupții condamnați să facă detenție la domiciliu

Persoanele condamnate pentru corupție, cu pedepse de maxim 5 ani de închisoare, ar putea beneficia de măsurile alternative ca detenție, la domiciliu sau de weekend.

Este un ademdament al grupului PSD la o serie de proiecte de lege privind măsurile privative de executare a pedepselor privative libertate, scrie HotNews.ro.

Astfel, deputații PSD vor modificarea, printre altele, a proiectului de lege depus anul trecut de parlamentari de la PNL, așa încât persoanele condamnate pentru fapte de corupție, infracțiuni de serviciu sau cele aflate în recidivă să nu mai fie exceptate de la aplicarea acestor măsuri, iar durata maximă a pedepsei să crească de la 4 la 5 ani.

Comisia juridică a Camerei Deputaților urmează să discute aceste amendamente marți după-amiază și sa dea un raport, pe ordinea de zi existând mai multe proiecte vizând aceste executarea pedepselor, printre care și unul al UDMR.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor