Un incendiu a izbucnit cu puțin timp în urmă la o casă particulară din comuna Păulești, mobilizând resurse semnificative din partea pompierilor militari. Pentru gestionarea acestui eveniment, au intervenit echipaje din cadrul Detașamentului 1 Ploiești, care au ajuns la fața locului cu trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și, suplimentar, o ambulanță SAJ Prahova.

Ajunși rapid la fața locului, pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului, care se manifesta mocnit în interiorul locuinței pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, afectând materiale textile și mobilier. În timpul intervenției, echipele de salvatori au descoperit în interior o victimă, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, care era intoxicat cu fum și prezenta arsuri, dar se afla în stare de conștiență.

Victima a fost preluată imediat de către echipajele ambulanțelor pentru a-i fi evaluată starea și proporția arsurilor, precum și pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Ploiești, prezentând arsuri de gradul II pe aproximativ 2% din suprafața corporală și arsuri la nivelul căilor aeriene.

Incendiul a fost lichidat cu succes, iar cauza acestuia urmează să fie stabilită.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV