logo
RNTV Live

O localitate din Prahova a rezolvat problema gunoaielor

Problema gunoaielor din Filipestii de Pădure rezolvată
Mihai Constantinescu

O localitate din Prahova a rezolvat problema gunoaielor! Este vorba despre localitatea Filipeştii de Pădure. Recent administraţia locală a obținut de la operatorul de salubritate S.C. Rosal S.A. o autospecială care să deservească exclusiv localitatea. Mai mult decât atât, s au făcut şi angajări de personal care se se ocupe de salubrizare.

” Din cauza dificultăților întâmpinate la colectarea gunoiului menajer, Primăria Filipeștii de Pădure a obținut de la operatorul de salubritate S.C. Rosal S.A., o autospecială care să deservească exclusiv localitatea noastră, cât și angajarea în cadrul societății de salubritate de personal din localitate pentru serviciul de ridicare a gunoiului ( 2 șoferi și 4 salubrizori).

Ne cerem scuze în numele operatorului de salubritate pentru probleme apărute în ridicarea gunoiului menajer și vă asiguram că vom face tot ce ne stă în putință pentru a preîntâmpina alte disfuncționalități în ridicarea acestuia.”, au spus pe Facebook reprezentanţii primăriei Filipeştii de Pădure.

Programul pentru ridicarea deșeului selectiv nu va suferi modificări.

Noul program pentru ridicarea deșeurilor menajere este următorul:

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cresa-noua-si-un-afterschool-la-filipestii-de-padure/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor