logo
RNTV Live

O firmă din Bucureşti face bani frumoşi în Prahova, dar oferă la schimb servicii de proastă calitate. Poliţiştii au intrat pe fir. Vezi ce s-a decis

agent paza dormind
Mihai Constantinescu

Oamenii legii au organizat la obiective din Plopeni, Boldești-Scăeni, Păulești și Blejoi, cu privire la modul de respectare a prevederilor legale privind paza obiectivelor

Fără a fi respectate prevederile planului de pază, fără armament şi muniţie şi îmbrăcaţi în haine civile, agenţii de pază care aveau în pază un obiectiv din Plopeni puteau fi uşor confundaţi cu civili de pe stradă.Ddar şefilor nu le-a păsat. Aşa intenţionau să facă bani şi pe viitor dacă poliţiştii prahoveni nu ar fi intervenit. 

Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii au constatat faptul că:

“Agenții de securitate nu erau dotați cu uniformă, aceștia fiind depistați executând serviciul de pază în obiectiv îmbrăcați în haine civile, neinscripționate cu denumirea și sigla societății.

Totodată, polițiștii au stabilit că nu au fost respectate prevederile planului de pază, în sensul că nu erau acoperite toate posturile de pază prevăzute și că doar o parte dintre  agenții de securitate erau dotați cu armament și muniții.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că firma de pază nu a asigurat pregătirea continuă a personalului de execuție.”

Astfel de controal au fost efectuate şi în Boldești-Scăeni, Păulești și Blejoi. În total au fost verificate cinci obiective și trei societăți specializate de pază. Au fost controlați 21 de agenți de securitate . Au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 17.950 lei.

Ăentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor