logo
RNTV Live

O femeie şochează cu povestea ei. S-a născut o dată şi a murit de două ori. Vezi cum a fost posibil

sursa foto Salajul pur si simplu
Mihai Constantinescu

A murit de două ori

O femeie şochează cu povestea ei. S-a născut o dată şi a murit de două ori . Vezi cum a fost posibil.

Dacă nu luam în calcul teoria reîncarnării, toată lumea ştie că un om se poate naşte o singură dată şi poate muri tot o singură dată. O femeie din Iaşi vine să “dărâme” tot ce ştiam despre trecerea în nefiinţă, după ce “a murit” de două ori în 21 de ani.

Cele două morţi nu sunt o urmare a vreunei minuni! Pur şi simplu s-a produs o eroare a autorităţilor pe care rudele femeii încearcă să o rezolve.

Femeia s-a stins din viaţă în 2016. Însă tot pe numele ei mai există un alt certificat de deces emis în 1995, după identificarea unui cadavru. Potrivit GreatNews, rudele au reclamat situația, iar Direcția de Evidență a Populației a dat în judecată Poliția. În acest moment nu este clar cine este cadavrul identificat greșit în urmă cu 21 de ani.

Erori de acet gen au mai fost înregistrate de-a lungul timpului. Recent, un bârlădean, viu şi nevătămant a aflat că este mort în acte. Culmea, bărbatul a pierdut procesul prin care cerea anularea declarării decesului.

Citeşte povestea bârlădeanului AICI

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor