logo
RNTV Live

O femeie l-a înjunghiat mortal pe fiul său și ulterior a furnizat informații false poliției, pretinzând că acesta și-ar fi provocat singur rănile mortale prin sinucidere

crima
Dudau Andreea Valentina

Marți seara, o femeie în vârstă de 58 de ani, din localitatea Borozel din județul Bihor, a fost reținută pentru 24 de ore, după ce și-a înjunghiat mortal fiul. Ulterior, aceasta a sunat la numărul de urgență 112 și a pretins că bărbatul s-a sinucis!

Marți, după ora 20:00, femeia a apelat numărul de urgență 112 și a informat poliția că fiul ei a fost înjunghiat în piept cu un cuțit și a decedat. Echipaje de poliție de la Secția 1 de Poliție Rurală Borod, de la Serviciul de Investigații Criminale și specialiști criminaliști au sosit imediat la locul incidentului.

În urma investigațiilor, s-a constatat că bărbatul în vârstă de 34 de ani nu s-a sinucis, ci a fost omorât de propria sa mamă, în cadrul unui conflict spontan.

Procurorii au solicitat reținerea suspectei pentru 24 de ore, în Arestul Poliției Bihor.

Miercuri, femeia urma să fie prezentată în fața unui judecător de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bihor, cu propunerea de arestare preventivă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor