logo
RNTV Live

VIDEO: Roxana Ciuhulescu, dezvăluiri din culisele Survivor: „M-aș fi simțit mai bine în tabăra războinicilor!”

01e90b44-2e82-4175-b5ef-1ee2d928aebd
Ștefan Petre

Roxana Ciuhulescu, un personaj important din showbiz-ul românesc, a fost invitata lui Daniel Costache la emisiunea „Alternativ” de la Antena 3 Ploiești. Aceasta a vorbit despre experiența trăită la Survivor România și a atins subiecte sensibile din perioada petrecută în Republica Dominicană.

După campania de informare pentru tinerii șoferi pe care a găzduit-o la Sala Europa a clădirii Consiliului Județean Prahova, Roxana Ciuhulescu spune, ușor amuzată: „ei (n.r. tinerii) mă știu mai repede de la Survivor decât de la ProMotor”.

„Am o fată care este de vârsta lor, tocmai îți spuneam de Ana Cleopatra, că așa o cheamă, și care, apropo, a fost foarte dezamăgită când am plecat de la Survivor, când a trebuit să mă întorc acasă. (…)

M-a durut faptul că nu m-a lăsat să mă duc la liceu să o iau. Era oricum o fală pentru ea în liceu că mama ei era acolo și avea ce să cotcodăcească cu colegele și cu restul. Nu se aștepta să vin.

Adevărul e că nici eu nu mă așteptam să vin atât de repede, dar greșeala mea a fost că m-am antrenat foarte intens înainte de a pleca, am ținut și regim, m-am dus acolo mai slabă… am slăbit 7 kilograme în 10 zile, în două săptămâni aproape. Mi-a cedat piciorul, mi s-a umflat. M-am dus în Dominicană, mă rog… mi-au extras lichidul, nu puteam să iau pastile antiinflamatoare pentru că stomacul era gol și, discutând cu doctorul, a fost cea mai bună alegere. Plus că, fie vorba între noi, se uitau ceilalți la mine că „mănânci mâncare, dar tu nu intri pe traseu”. Mă simțeam chiar vinovată, dar nici flămândă nu puteam să stau. Am ronțăit la cocos.

Oricum, a fost o experiență pe care mi-am asumat-o. Știam unde mă duc, nu pot să zic că m-a surprins.

Mi s-a rupt sufletul (n.r. când și-a făcut bagajele să plece de acasă). Efectiv, când am decolat de la București am decolat cu ochii în lacrimi. Și cel mai greu moment pentru mine a fost când a trebuit să-mi închid telefonul. Au venit producătorii și ne-au luat toate lucrurile. Nu aveam decât un rucsac și un rând de schimburi, ca participant, și atunci mi-am dat seama că nu se știe câtă vreme nu o să mai vorbesc cu ai mei.

De cealaltă parte, soțul meu mi-a povestit o chestie care m-a șocat. Mi-a zis: „Eram într-o casă plină de fotografii de-ale noastre, cu doi copii în jurul meu, și tu parcă muriseși. Nu puteam să vorbesc cu tine, nu puteam să te văd.”. A durat o săptămână. O săptămână a fost din momentul când am ajuns în Dominicană și până la prima emisiune care a fost publicată.

În zilele în care nu erau competiții, efectiv treceau atât de greu orele alea… atât de greu trecea ziua aia… Nu aveai decât să socializezi cu colegii, în cazul în care aveai niște colegi sociabili, să faci baie, să mănânci cocos sau să dormi. Eu, de dormit, nu am putut să dorm, am fost insomniacă – de mâncat, am mâncat nucă de cocos, dar câtă să mănânci? Dacă aș fi stat și eu ca Alin Chirilă sau ca Iftimoaie trei luni de zile, cu siguranță acum nu m-aș mai fi atins de cocos. Sau mai puteai să joci diferite jocuri cu ei, dacă aveai cu cine, dacă aveai chimie.”

„Cu siguranță m-aș fi simțit mai bine în tabăra războinicilor!”

„Eu… na, am avut… cu unii da, cu unii nu. Au fost discuții. În primul rând, nu am fost o echipă. Cei mai mulți din tabăra noastră, din tabăra faimoșilor, nu cred că au reușit să se dezbrace de haina de persoană publică. Adică ajungi acolo… deci aveam până-n gât deja câtă popularitate, câți fani și-au rupt, și-au smuls părul, câți bani… Faima asta o lași la o parte. Noi am venit cu un scop acolo. Eu, cel puțin, m-am simțit ca oricare dintre ceilalți. Puteam să stau foarte bine și cred că era mai bine dacă eram în tabăra războinicilor, cu siguranță m-aș fi simțit mai bine.

Acum, nu vreau să generalizez, că am fost 12. Au fost și, și. Dar a fost greu. Cel mai bine m-am înțeles cu Robert Niță, pentru că aveam în comun fotbalul. Mie îmi place foarte mult fotbalul și țineam minte multe dintre meciurile lui, dintre fazele lui. Am discutat, i-am povestit și eu foarte multe despre fotbal, despre ai mei… asta ne-a legat foarte mult și am și rămas prieteni.

Da, m-a schimbat (n.r. experiența). După ce m-am întors de acolo, că am venit răpciugoasă, slabă, râioasă, cu părul făcut praf (și n-am stat, gândește-te, decât două săptămâni – dacă stăteam o lună de zile, cred că eram vai de capul meu!), dar a fost o experiență pe care, cum am spus, mi-am asumat-o, știam unde mă duc, mi-am dorit-o.

Trebuia să merg la prima ediție de la Exatlon. Nu m-am dus pentru că a fost propunerea Exatlon exact în perioada în care eu divorțasem, înainte de Survivor (producție făcută tot de turci). Mi-a fost frică să-mi las copila acasă numai cu mama, mi-a fost teamă să nu pierd custodia copilei. Au fost niște chestii pe care le-am gândit foarte bine și am spus că, pentru toți banii din lume, nu vreau să risc treaba asta.

Turcii m-au ținut minte că trebuia să vin și nu a trebuit să ducă muncă de convingere cu mine. Deja eram cu un picior… ca și plecată, și întotdeauna mă ghidez după deviza că mai bine regret ce am făcut decât ce n-am făcut.

Copiii, mă rog… cel mic nu a înțeles foarte multe, pentru că na, 4 ani… în schimb, asta mare era în extaz. „Du-te, du-te, du-te!” și m-am dus. După aia, m-am și întors. Și a fost ok, a fost ce trebuie.”

Nu are „niciun sentiment de prietenie pentru Zmărăndescu” și a fost dezamăgită total de CRBL!

„Singura persoană cu care eu îmi păstrez legătura este Robert Niță, cu care chiar trebuia să mă și întâlnesc înainte de Paște, dar a fost el la o emisiune și n-am reușit să ne sincronizăm ca timp.

Și, din an în Paște, mai vorbesc cu Andreea Tonciu, dar prin mesaje. Bârfă, așa… „ai văzut noua emisiune?”„da”. Nu pot să zic că am o relație de prietenie și nici înainte nu am fost prietenă cu ea. Însă ce ne-a unit pe noi două la Survivor a fost dorul de copii. Eram singurele două mame și am plâns, practic, una pe umărul celeilalte. Cu alte cuvinte, noi eram corul de bocitoare. Ne ascundeam prin junglă, că mi-era și rușine să plâng de față cu ceilalți.

Iar din gașcă, din restul participanților, oricum… n-am, cred, niciun sentiment de prietenie pentru Zmărăndescu. Am avut un respect deosebit, zic la trecut pentru că a fost la trecut, față de CRBL. M-a dezamăgit, sincer, la un moment dat, nu vreau să intru în amănunte – una vezi pe TV și, când începi să îi cunoști, se văd cu totul altfel.

Mi-a lăsat un sentiment de amărăciune, cu atât mai mult cu cât eu îl simpatizam foarte tare și în fiecare an îi trimiteam mesaje de ziua lui, și când îl vedeam… dar s-au schimbat lucrurile, mă rog, treaba lui, să fie sănătos.”

‎‎

Vezi aici întreaga emisiune și declarațiile oferite în exclusivitate de Roxana Ciuhulescu:

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor