logo
RNTV Live

O femeie din Ploiești a împlinit 100 de ani!

centenara-3
Ștefan Petre

Doamna Elena Cojanu a sărbătorit pe 15 februarie un secol de viață și a primit diploma de aur a municipiului Ploiești, un tort și un premiu în valoare de 2.000 de lei.

După doamna Ștefania Georgescu, sărbătorită săptămâna trecută, încă o cetățeană a municipiului a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Anunțul a fost făcut de Primăria Ploiești, chiar pe pagina de Facebook.

„Primăria Municipiului Ploiești i-a adresat astăzi felicitări doamnei Cojanu Elena la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani. Cu o eleganță aparte și veselie în suflet, doamna Cojanu Elena i-a întâmpinat cu multă căldură pe reprezentanții primăriei, bucurându-se din toată inima de darurile pregătite de aceștia.

În semn de respect și prețuire, doamnei Cojanu Elena i-au fost oferite un frumos buchet de flori, un tort aniversar, Diploma de aur a Municipiului Ploiești și un premiu în valoare de 2000 lei.

Centenara sărbătorită astăzi de municipalitatea ploieșteană s-a născut și trăiește la Ploiești. Îi place să fie mereu informată și conectată cu privire la toate evenimentele zilei, fapt pentru care urmărește cu viu interes emisiunile TV și documentare.

Alături de gândurile noastre pline de admirație, îi urăm doamnei Cojanu Elena multă sănătate și bucurie, asigurând-o de întreaga noastră apreciere. Îi dorim, în numele tuturor ploieștenilor, să rămână la fel de plină de seninătate, dragoste de viață și spirit frumos și activ, trăsături care au ghidat-o în mod plăcut, pe drumul de până acum, spre împlinirea celor 100 de ani de viață.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor