logo
RNTV Live

Femeia din Ploiești care a împlinit 100 DE ANI

100-ani-ploiesti
Ștefan Petre

Primăria Municipiului Ploieşti a felicitat-o, marti, pe doamna Ştefania Georgescu, cetățean al orașului, care a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani.

„Cu gânduri pline de emoţie şi admiraţie, reprezentanţii municipalităţii au vizitat-o pe doamna Ştefania Georgescu, pentru a îi înmâna, în semn de preţuire, Diploma de aur a municipiului Ploieşti, un frumos buchet de flori şi un tort aniversar. Totodată, i-a fost acordat şi un premiu în valoare de 2000 lei”, după cum arată comunicatul oficial al Primăriei.

„Cu chipul luminos şi zâmbet în suflet, doamna Ştefania Georgescu a mulţumit pentru plăcuta surpriză realizată de Primăria Municipiului Ploieşti şi, într-o atmosferă caldă, a împărtăşit din experienţa sa de viaţă şi gândurile cu care a întâmpinat această vârstă împlinită.

Născută în oraşul nostru în urmă cu 100 de ani, doamna Ştefania Georgescu a declarat că trăieşte sub semnul recunoştinţei faţă de propria devenire şi al bucuriei de viaţă. Aceasta a menţionat sincer că iubeşte Ploieştiul, că adoră plimbările pe străzile oraşului, căutând să găsească frumuseţea vieţii în lucrurile mărunte de zi cu zi şi în timpul preţios petrecut alături de cei dragi.

Fiind un exemplu de optimism şi longevitate, îi transmitem doamnei Ştefania Georgescu toată aprecierea noastră şi un călduros La mulţi ani!

(DIRECȚIA COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI SITUAȚII DE URGENȚĂ)

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor