logo
RNTV Live

O femeie a murit cu zile după ce medicul a decis să o trimită acasă

cadavru-acoperit-mort
Mihai Constantinescu

O femeie a murit cu zile după ce medicul a decis să o trimită acasă. Este povestea cutremurătoare a unei femei de 49 de ani din Craiova care a ajuns la spital cu dureri atrooce. Medicul de gardă ar fi trimis-o acasă cu un diagnostic superficial: nevralgie intercostală. Trei ore mai târziu pacienta, în vârstă de 49 de ani, a decedat. În urma autopsiei, medicii legişti au stabilit că femeia avea, de fapt, pancreatită hemoragică, potrivit digi24.ro.

În urmă cu 2 săptămâni își făcuse analizele de rutină și nimic nu arăta că ar avea vreo problemă de sănătate. Câteva zile mai târziu a început să aibă dureri puternice în piept, iar familia a chemat ambulanța.

Cătălina Manolache, fiica pacientei decedate: Ne-au trimis prima dată un echipaj cu un MCV, o maşină de dializă, n-aveau ce căuta, în primul rând, acolo… mami zicea: Eu nu mai pot! Eu simt că mor! Asta e o durere de moarte, eu chiar nu mai pot! I-au facut un făcut un EKG şi ziceau: ce aveţi doamnă, nu aveţi nimic. Durerea dvs e nejustificată!

În cele din urmă, echipajul de pe Ambulanţă a transportat-o pe femeie la spital, potrivit sursei citate.

Medicul de garadă a decis să o trimită acasă. Trei ore mai târziu a murit

Familia a depus plângeri şi la Colegiul Medicilor Dolj, dar şi la Parchet.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/situatie-tensionata-la-rosal/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor