logo
RNTV Live

O bătrână din municipiul Brad, prostită de două prahovence. I-au luat şi “pielea” de pe ea

Mai mulţi hoţi din Prahova, Constanţa și Călărași au fost prinşi păcălind bătrâni cu metoda"POMANA"
Mihai Constantinescu

Bătrână păcălită de două prahoveance

O bătrână din municipiul Brad, prostită de două prahovence. I-au luat şi “pielea” de pe ea.

Naivitatea unui femei de 81 de ani din municipiul Brad a fost exploatată la maxim de două prahovence. În vârstă de 21 şi 49 de ani, cele femei au pozat în faţa bătrânei drept două persoane binevoitoare. Au reuşit să intre în casă  sub pretextul că vor să-i dea de pomană, dar au reușit să sustragă din locuință o sumă de bani importantă.

Ca să pună mâna pe banii bătrânei, cele două i-au oferit un platou cu prăjituri şi un colac, dar şi bani. Mai exact i-au dat o bancnotă de 200 de lei cerându-i să le dea înapoi 100. A fost momentul când cele două au observat unde ţine banii.

Prahovencele au intrat în cameră și au sustras dintr-un dulap 23.000 de lei.

Într-un final, cele două hoaţe fost identificate de polițiști, iar acum sunt cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/viata-unui-in-invatator-din-ploiesti-depinde-de-bunatatea-semenilor-are-nevoie-urgenta-de-o-noua-interventie-chirurgicala/?fbclid=IwAR2SCHfOTbYmCS1IlVfxmLmzW1GgHbQWX64HYoZOev-7yvjSdowl6-qk_Zo

sursa Libertatea.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor