logo
RNTV Live

O arbaletă și un pistol cu gaze, descoperite de polițiști la o razie!

arbaleta
Ciprian Radu

O arbaletă și un pistol cu gaze, descoperite de polițiști

Polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au organizat o acțiune în Ploiești, Râfov și Bucov.

La Bucov, a fost identificat un magazin care vindea articole pirotehnice fără autorizație. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept.

În comuna Rîfov, sat Buda, a fost identificat un bărbat care cumpărase din Bulgaria un pistol de autoapărare cu gaze lacrimogene și cartușe neletale.

Pentru că a intrat cu arma în România fără a deține autorizație, s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Pistolul și muniția au fost ridicate de polițiști.

În Ploiești, polițiștii au descoperit un bărbat care adusese acasă o arbaletă luată în SUA.

Pentru că nu a avut nici un document pentru armă, i-a fost întocmit și lui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă calificată.

Sursa: IPJ Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor