logo
RNTV Live

O adolescentă din Prahova a dispărut de acasă. Poliţiştii încearcă să dea de urma ei

minora dispăruta
Mihai Constantinescu

Minoră dispărută de acasă

O adolescentă din Prahova a dispărut de acasă. Poliţiştii încearcă să dea de urma ei.

Polițiștii din  Prahova caută o minoră de 15 de ani, din Urlați, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

 Minora se numește STAN ALINA GEORGIANA și are 15 de ani. Aceasta a plecat voluntar de la domiciliul din Urlați și nu a mai revenit.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea persoanei în cauză.

Minora are următoarele semnalmente: înaltime aproximativ 1,50, greutate aproximativ 50 kg, fața ovală, păr roșcat, lung, ochi verzi, poartă ochelari de vedere, fără semne particulare.

La momentul plecării voluntare era îmbrăcată cu blugi de culoare albastră, hanorac de culoare crem, pantofi sport de culoare mov, purta și un rucsac de culoare verde.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-prahovean-a-convins-un-barbat-sa-cumpere-o-bucata-de-gresie-pe-post-de-iphone-6-ce-tehnica-a-folosit/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor