logo
RNTV Live

Furt “inteligent” lângă Leroy Merlin. Ce au făcut jandarmii prahoveni. Este al treile caz depistat

furt-motorina
Mihai Constantinescu

Tiriştii au găsit metoda “inteligentă” de a fura fără a lăsa urme

Furt “inteligent” lângă Leroy Merlin. Ce au făcut jandarmii prahoveni. Este al treile caz depistat.

Metodele de furt de motorină din tiruri se dezvoltă. Acum, unii pot face acest lucru fără a lăsa urme. Jandarmii spun că este al treilea caz, din ultima perioadă, când sunt descoperite diferite persoane care reuşesc să  sustargă motorină din rezervoarele auto fără a fi desigilate bușoanele.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/echipele-de-control-au-ramas-masca-mai-multe-familii-din-ploiesti-racordate-ilegal-la-retea-de-electricitate-prin-subteran/

Ultimul caz de acest gen a fost descoperit ieri,  în zona magazinului Leroy Merlin. Un bărbat de 40 de ani din județul Alba  sustrăgea combustibil dintr-un TIR aparțînând unei societăți comerciale din Cluj, cu ajutorul unui dispozitiv artizanal cu o pompă alimentată la bateria auto. Până când a fost descoperit de jandarmi reuşise deja să sustragă două bidoane motorină.

În speță au fost întocmite actele premergătoare infracțiunii de furt calificat. Cantitatea de motorinăpompa electrică au fost predate organelor e urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor