Fiscul a luat pe sus nuntaşii de la President. Restaurantul şi lăutarii, controlaţi

Fiscul a luat pe sus nuntaşii. Cu ANAF-ul la nuntă/ sursă foto evz.ro

Fiscul, surpriza de la nuntă

Fiscul a luat pe sus nuntaşii de la President. S-a întâmplat azi noapte, în cadrul acţiunii “Ballroom” iniţiate de către inspectorii DGAF. Restaurantul şi lăutarii au fost controlaţi “la sânge”. Au vrut să vadă modul de fiscalizare a sumelor încasate din închirierea spaţiului unde se desfăşura evenimentul cât şi pentru prestările de servicii conexe(catering, DJ, program artistic).

Se obişnuieşte ca la nuntă mirele şi mireasa să facă surprize nuntaşilor. Un magician,o dansatoare sau poate un artist care să interpreteze pentru câteva zeci de minute mai multe melodii. Nuntaşii veniţi la petrecerea a doi tineri ,care au organizat evenimentul la President, au avut parte de surpriza vieţii lor. Şi nu a fost una organizată de miri ci una organizată de inspectorii ANAF. Aceştia au vrut să vadă dacă există contract închiriat cu restaurantul, cât şi cu lăutarii.

“Principalul obiectiv de control a vizat verificarea modului de fiscalizare a sumelor încasate din închirierea spaţiului unde se desfăşoară evenimentul şi/sau prestările de servicii conexe (catering, servire băuturi, program artistic, DJ etc.)”, se menţionează în comunicatul ANAF.

cel mai verde complex reziential

Controale au fost făcute şi la Sky Păuleşti.

A curs cu amenzi

Nu doar în Prahova au fost realizate astfel de acţiuni. Fiscul acţionează la nivel naţional, în cadrul operaţiunii  complexe “Ballroom”.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/control-anaf-la-un-ziar-care-urma-sa-publice-o-ancheta-despre-dragnea/

În perioada 30 iunie-4iulie 2017 au fost  verificaţi 227 de contribuabili, fiind aplicate 108 sancţiuni contravenţionale principale (95 amenzi şi 13 avertismente), valoarea totală a amenzilor fiind de 636.441 lei şi s-au confiscat sume (numerar), venituri ilicite şi bunuri în valoare totală de 31.134 lei, din care sume (numerar) în valoare de 2.344 lei, venituri ilicite în valoare de 28.740 lei şi bunuri în valoare de 50 lei.

CITEŞTE ŞI https://republikanews.ro/incredibil-angajatii-anaf-prahova-joaca-solitaire-timp-ce-oamenii-asteapta-la-cozi/

De asemenea, s-a dispus suspendarea activităţii a cinci contribuabili (din care patru suspendări pentru nedotare cu aparate de marcat electronice fiscale – AMEF).

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here