logo
RNTV Live

Numărătoarea inversă a început! Demiterea primarului din Iordăcheanu, aşteptată din clipă în clipă. Colapsul este iminent. Viceprimarul, deja pus pe liber şi el de Prefectura care îndepărtează edilii incomozi/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Situaţie deosebită în Iordăcheanu! Comuna este la doar un pas de colaps din cauza demiterilor care se fac în această perioadă de către Prefectura Prahova, exponentul Guvernului PNL în teritoriu.

Este vorba mai exact de demiterile primarilor care au trecut la o altă formațiune politică decât partidul pe listele căruia au fost aleși şi care nu candidează la alegerile din 27 septembrie din partea PNL.

Situaţia se regăseşte şi în comuna Iordăcheanu. Aici, edilul localităţii, Constantin Safta, candidat PPU-SL, aşteaptă de la oră la alta înştiintarea despre demiterea sa. Situaţia este cu atât mai gravă în această localitate cu cât şi viceprimarul a fost demis din funcţie.

În această situaţie, conducerea localităţii va pica în sarcina secretarului general al primăriei care nu poate nici măcar fizic să facă munca a două persoane cu atâtea responsabilităţi.

Cu alte cuvinte, Prefectura Prahova umileşte o comunitatea întreagă în plină pandemie, fix înainte de începerea unui nou an şcolar şi în plină organizare a alegerilor locale când este nevoie de o mână de fier care să ţină totul sub control.

Pe lista neagră a Prefecturii Prahova au fost trecute şi localităţile Băicoi, Mizil şi Bărcăneşti. Primarii de aici au fost şi ei demişi fără explicaţii.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor