logo
RNTV Live

Nu mai există milă nici pentru femeile însărcinate. A piedut sarcina, după ce a fost trimisă, pe jos, la un alt spital

Toate femeile însărcinate vor dori să facă asta! Un bebeluş a fost recompensat cu zboruri gratuite cu avionul,pe viaţă
Mihai Constantinescu

Plimbată de la un spital la altul

Nu mai există milă nici pentru femeile însărcinate. A piedut sarcina, după ce a fost trimisă, pe jos, la un alt spital.

Empatia pentru persoanele aflate în dificultate pare să fie un lux, în zilele de astăzi. Dovadă stă şi cazul unei femei însărcinate în 5 luni, din Iaşi, în vârstă de 31 de ani.

Tânăra a ajuns la Maternitatea „Cuza Vodă“, acolo unde ar fi trebuit să o vadă medicul care i-a supravegheat sarcina. Pentru că acesta lipsea, a așteptat o oră ca cineva să o consulte. Un medic rezident s-a ocupat totuşi de ea şi după consult i-a spus  că este totul bine, deși mama tinerei susține că aceasta se simțea rău și sângera, notează libertatea.ro.

Femeia a fost nevoită să meargă singură la un alt spital. Aici nimeni nu i-a mai putut salva sarcina. A născut, însă se pare că bebeluşul era deja mort. Medicii Maternitatii „Elena Doamna“ au spus că fătul nu prezenta semne de viaţă, fiind considerat un avort în evoluţie.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/a-preferat-sa-se-omoare-decat-sa-le-spuna-parintilor-ce-s-a-intamplat-avea-doar-15-ani/

Fotot cu carater ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor